Wellness v plaveckém bazénu - volební bod PRO Prachatice

11.04.2015 08:34

Vážené čtenářky a čtenáři,

velice oceňujeme, že ředitelka Sportovního zařízení Prachatice paní R. Kutláková naplňuje řešení, které jsme nabízeli občanům Prachatic již před volbami. Pevně věříme, že se zamyslí i nad tím, zda nezrealizovat rovněž možnost slané vody pro lupénkáře či ekzematicky.

V této souvislostí ale považujeme za nešťastné, že se bude ihned vypracovávat projektová dokumentace, a to ve všech stupních a nikdo jiný
než rada města o případné realizaci nic neví, nemohl se nějak vyjádřit, doplnit, oponovat, což je, dle našeho názoru, ku škodě projektu.

 

Mrzí nás, že možnost bruslení u bazénu, která byla námi předkládána radě města, byla bez jediného argumentu odmítnuta jak politicky - usnesení rady města, tak ale i nyní v rámci zadání zmiňované studie. Plavecký bazén a jeho úpravy si zasloužily prověřit v komplexu s ostatními nápady, které se nyní rozpracují.

Tím jsou ochuzení především občané našeho města o ucelenost nabídky, resp. o možnost řádného prověření všech nápadů a možností bez ohledu na jejich původ a nositele.

V takovém případě jde (může jít) bohužel o obyčejnou segregaci kvůli jiné než koaliční příslušnosti, což je fakt, který nepatří do společnosti s rozvinutou demokratickou kulturou.


Zastupitelé a kandidáti PRO Prachatice