Výzva k Prachatičanům :-) Najdeme v okolí (nejen) zábradlí, které je orezlé, zohybané... a přispějeme tak k zlepšení stavu?

08.07.2015 10:26

 

Vážené spoluobčanky a spouobčané,

 

jistě se shodneme, že máme krásné město, které máme všichni rádi a považujeme za svůj domov.

 

Protože platí, že i detail dokáže pokazit jinak hezkou a pracně udržovanou věc, zahradu, město - veřejný prostor, dovolujeme si Vás požádat o rozhlédnutí okolo sebe, nafocení nebo jen předání informace (nejen o) zábradlí, které je zkorodované, poškozené, zkrátka nehezké.

 

Své upozornění posílejte klidně mě, Robertu Zemanovi na email rzeman@prachatice.eu (předám je dále) nebo přímo komukoliv z odpovědných pracovníků a politiků našeho města - vedení města nebo paní Bc. Ivaně Jeřábkové, vedoucí odboru KSD, která má správu veřejného prostranství ve své gesci - viz kontakty na webu města.

 

Proč? Získáme - resp. vedení města tak získá rychle dobrý přehled o stavu těchto prvků ve veřejném prostoru města a město Prachatice je určitě nechá rychle zrenovovat, opravit. I proto, že jinak mnohé nové stavby, opravy, upravená prostranství i soukromé domy jsou takovými nevzhlednými prvky pohledově znehodnoceny jak pro nás, našince, tak i pro návštěvníky a turisty do Prachatic přijíždějícími.

 

S přáním hezkého letního dne Robert Zeman, zastupitel